Προσροφητές

ΠΡΟΣΡΟΦΗΤΕΣ

ΠροσροφητέςΟι προσροφητικές ρητίνες του οίκου Purolite® είναι στερεά συμπολυμερή με εξαιρετικά πορώδεις δομές που έχουν σχεδιαστεί για να προσροφούν και να απορροφούν πολύπλοκα μόρια από διαλύματα ποικίλης σύστασης που συναντώνται σε διεργασίες της χημικής βιομηχανίας καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών από τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, τη φαρμακευτική βιομηχανία έως την πετροχημική βιομηχανία. Ο οίκος Purolite® κατασκευάζει δύο brand name στον τομέα αυτό, τα Macronet ™ και PuroSorb ™, παρέχοντας την ευρύτερη γκάμα προσροφητικών ρητινών στην αγορά.

Οι ρητίνες PuroSorb ™και Macronet ™ είναι προϊόντα υψηλής ογκομετρικής χωρητικότητας και εκλεκτικότητας προσρόφησης των μορίων που στοχεύουν, με αποτέλεσμα την επίτευξη υψηλών βαθμών διαχωρισμού αλλά και υψηλής ογκομετρικής απόδοσης των διεργασιών. Σημαντική αύξηση της παραγωγικότητας επιτυγχάνεται με την αντιστοίχιση του σωστού προσροφητή με το προς καθαρισμό σύστημα. Οι παράγοντες που καθορίζουν την αποτελεσματικότητα προσρόφησης περιλαμβάνουν το είδος του διαλύτη, τις χημικές αλληλεπιδράσεις, το μέγεθος του μορίου και την χωρητικότητα.

Μεταξύ του μεγάλου πλήθους εφαρμογών στις οποίες χρησιμοποιούνται οι προσροφητικές ρητίνες του οίκου Purolite®, ενδεικτικά παραδείγματα παρουσιάζονται παρακάτω:

  • Αποπίκρανση χυμών φρούτων.
  • Απομόνωση υψηλής διατροφικής αξίας οργανικών ενώσεων για χρήση ως συμπληρώματα διατροφής όπως οι πολυφαινόλες.
  • Αποχρωματισμός, απόσμηση και απομάκρυνση γεύσης από διαλύματα σε εφαρμογές της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών.
  • Απομόνωση και καθαρισμός πρωτεινικών μορίων, ενζύμων, ορμονών, αλακαλοειδών, ιών αλλά και ανάκτηση αντισωμάτων στη φαρμακοβιομηχανία. Τα προϊόντα αυτά ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τόσο της αμερικανικής υπηρεσίας τροφίμων και φαρμάκων (FDA) όσο και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  • Απομάκρυνση αρωματικών υδρογονανθράκων από οργανικά διαλύματα.

Προσροφητές

Η εταιρεία μας σε συνεργασία με τον οίκο Purolite® μπορεί να σας καθοδηγήσει στην επιλογή του ενδεδειγμένου για την εφαρμογή σας προϊόντος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή σας καθώς και για αποστολή δειγμάτων προϊόντων μας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
+30 2130 282141
FAX: +30 2130 282 178
EMAIL: INFO@BZCHEM.GR
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 15, ΤΚ 13122, ΙΛΙΟΝ, ΑΘΗΝΑ