Εταιρεία

Εταιρικό προφίλ

Η Β&Ζ ΧΗΜΙΚΗ είναι μία εταιρία διανομής εξειδικευμένων προϊόντων της χημικής βιομηχανίας. Μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών μας, εξυπηρετούμε όλη την Ελληνική επικράτεια με άμεσες παραδόσεις στην πλειονότητα των προϊόντων. Επίσης παρέχονται υπηρεσίες τεχνοοικονομικών μελετών βελτιστοποίησης υφιστάμενων αλλά και σχεδιασμού νέων εγκαταστάσεων για τα προϊόντα που διανέμονται καθώς και τεχνική υποστήριξη για την μετέπειτα εύρυθμη λειτουργία τους.

Η μακροχρόνια συνεργασία μας με παγκόσμιας φήμης χημικούς παραγωγούς, διασφαλίζει την τεχνική αρτιότητα των προϊόντων και των υλικών που προμηθεύουμε.

Επιπρόσθετα, η εμπειρία των στελεχών μας, η συνεχής εκπαίδευσή τους και η γνώση σε βάθος της μοναδικότητας και ιδιομορφίας της Ελληνικής χημικής βιομηχανίας, μας επιτρέπουν να λειτουργούμε με αποτελεσματικότητα, αμεσότητα και ευελιξία για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της.

Ο βασικός μας στόχος είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουμε. Ωστόσο, είμαστε επιπλέον προσηλωμένοι στην σταδιακή ανάπτυξη μίας στρατηγικής διαφοροποίησης βασισμένη σε έργα με κλίση σε νέες τεχνολογίες, σεβασμό προς το περιβάλλον, αειφορία και επιχειρηματική βιωσιμότητα, και γενικότερα συμβολή σε αυτό που είναι ευρύτερα γνωστό με τον όρο: Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
+30 2130 282141
FAX: +30 2130 282 178
EMAIL: INFO@BZCHEM.GR
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 15, ΤΚ 13122, ΙΛΙΟΝ, ΑΘΗΝΑ